BROODJESHUYS NOORD

Recentebeoordeling


5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeshuys Noord. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 13:07 Goede service , super vriendelijke mensen, heerlijke verse broodjes !! Aanrader !! Ik ben heel tevreden
24 apr 2024 om 15:31 Bedankt weer voor de Super kwaliteit en de vriendelijke dame En de geweldige op tijd Service. Vr Gr Piet.
23 apr 2024 om 12:38 Iets te veel saus op het broodje biefstukpuntjes. Maar verder alles is echt lekker! Je geld meer dan waard!
18 apr 2024 om 12:59 Heel erg lekker
16 apr 2024 om 13:00 Heerlijk eten en op tijd bezorgd
26 mrt 2024 om 20:43 Gewoon heerlijk, alles goed verpakt.
11 mrt 2024 om 13:06 Van tevoren besteld en nog voor bezorgtijd ontvangen. Broodje gezond en wat zoete snacks, alles heerlijk en goed verpakt. Altijd goed :-)
27 feb 2024 om 11:57 perfect flavour!!!!!!! i love this place to the moon!!!
22 feb 2024 om 12:18 De broodjes waren nog lekker warm, alles was netjes verpakt en het was heerlijk. Bezorger was snel en vriendelijk
10 jan 2024 om 14:16 Het was netjes op tijd en het eten was zoals gewoonlijk weer SUPER LEKKER.. Bedankt Vr Gr Piet Visser
5 jan 2024 om 12:23 Club kaas was echt zalig. De berlinerbol was een tegenvaller, enkel gevuld met gele room zonder jam. Die bestel ik dus niet meer! Verder alles in orde. :)
18 okt 2023 om 15:23 ‘Parmezaanse kaas’ is gewoon stukjes oude kaas. Broodje carpaccio erg sompig door de saus en carpaccio zo taai dat je geeneens een normale hap kan nemen.